The Process

Ons productie proces is eigenlijk heel simpel. We hebben geen ingewikkelde machines enzo, gewoon een sinaasappel pers en een paar blenders. Het enige wat wij doen is alle zo belangrijke vitaminen en mineralen samen voegen tot een heerlijke mix!

Ons fruit

Het maken van verse juices en smoothies begint bij het zoeken naar de beste en lekkerste vruchten. Daarom halen we onze vruchten uit alle hoeken en gaten van de wereld, daar waar ze op dat moment groeien en bloeien.

Pas als de vruchten écht rijp zijn worden ze geplukt, want alleen dan bezitten ze al hun vitamines en mineralen. Daarna worden ze op smaak geselecteerd, gewassen en in sommige gevallen gesneden en vervolgens gevriesdroogd. Op die manier behouden ze hun waarde volle smaak en voedingsstoffen gedurende de lange reis naar Nederland.

Persen en blenden

Doen we op ambachtelijke wijze met een sinaasappelpers en een blender (welbekend van een juice bar). We persen verse sinaasappelsap, doen de gevraagde combinaties vruchten bij elkaar in een blender, gieten het zojuist geperste sinaasappelsap erbij en blenden maar! Na 30 seconden zijn de vruchten een overheerlijke mix van puur fruit geworden. We gieten het direct in een fles, etiket, dop en datum erop en klaar voor transport.